top of page
Logo rijschool 1.jpg
Logo rijschool.jpg

Starten met je rijlessen

Na je proefles plannen we samen de vervolg les in. Ook kijken we samen naar de verwachtingen van je lessen. Ik haal je thuis op en zet je ook na de les weer thuis af. De lessen duren 1 uur en worden voor stap voor stap opgebouwd richting het felbegeerde pasje! Wanneer je je theorie-examen hebt gehaald kunnen we in overleg 2 uur achter elkaar inplannen.

 

Wist je dat het al mogelijk is om vanaf 16,5 jaar autorijles te volgen? Dit heet 2 to drive. Lees hier meer over 2 to Drive.

Je kunt bij onze rijschool kiezen uit losse lessen of uit een pakket. Wanneer je kiest voor een pakket heb je het voordeel dat het goedkoper is dan losse lessen, het nadeel is dat het gehele pakket tussen les 1 en 2 voldaan moet worden. Kijk in onze
tarievenlijst voor alle mogelijkheden.

De theorie

Het is belangrijk dat je bij aanvang van je opleiding direct start met het leren van de theorie en ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk het theorie certificaat haalt. Dit gaat je helpen in de vorderingen tijdens je lessen. Op je theorie-examen laat je zien dat je gevaar herkent, de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt. Zo kun je veilig de weg op.  Het theorieboek en een examentraining kun je bij ons aanschaffen. Uiteraard kun je ook zelf een set aanschaffen. Het theorie examen kunnen wij eveneens voor je boeken of je  boekt zelf rechtstreeks met je DigiD bij het CBR. Heb je hulp nodig? Laat het me gerust weten.

Op de website van het CBR kun je alle informatie over het theorie gedeelte vinden.

bottom of page