top of page
Logo rijschool 1.jpg
Logo rijschool.jpg

Welkom bij Rijschool Gerco!

Andere mensen opleiden en hen het geleerde in praktijk laten brengen was iets wat ik altijd al enorm leuk vond. Toen iemand mij een aantal jaren geleden vroeg om bij hen in de rijschool te komen werken heb ik dat dan ook met beide handen aangegrepen. Ik startte met de opleiding voor rij-instructeur en liep mijn stage bij dit bedrijf. Na een aantal jaren bij hen in dienst besloot ik dat ik graag mijn eigen rijschool wilde beginnen in de Bollenstreek. En zo ontstond in 2008 ‘Rijschool Gerco’.

Samen met mijn vrouw, zij verzorgt allerlei hand- en spandiensten, begeleid ik met ontzettend veel plezier de leerlingen naar het felbegeerde pasje, zodat iedereen veilig de weg op kan. Humor en geduld zijn voor mij de sleutelwoorden tijdens de lessen. Inmiddels geven we les voor het B rijbewijs, maar ook voor het E rijbewijs kun je bij ons terecht (aanhangwagen). Wij geven rijles in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Epe, Oene en alles tussen Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Toen ik in de praktijk vaak leerlingen en ouders van leerlingen tegen kwam welke te maken hadden met rij- en faalangst besloot ik een aanvullende opleiding voor rij- en faalangst te doen. Zo kan ik iedereen veilig en met zelfvertrouwen het rijbewijs laten halen of zelfs na jarenlang niet gereden te hebben, weer met plezier aan het verkeer deel te laten nemen.

Daarnaast heb ik een training gevolgd voor BROEM-instructeur. Hierbij heb ik geleerd hoe ik met specifieke vaardigheden ouderen kan begeleiden in het verkeer. En tegen welke problemen zij aan lopen. Ik help om de aangeleerde rijstijl weer bij te schaven, zodat zij weer zelfverzekerd achter het stuur zitten.
 

Ik heet je graag welkom in de auto en help je graag om je rijbewijs te halen, je faalangst te overwinnen of je rijvaardigheid te verbeteren! 

Rijschool.jpg
Faalangst_edited.jpg
download.jpeg
bottom of page